У Черкасах відкрилась школа пілотування FPV-дронів

Школу пілотування FPV-дронів  «Черкаський рій» у обласному місті відкрили ентузіасти із Черкаського інституту міста. Вона працює в рамках програми вишколів по бойовій та вогневій підготовці цивільних для руху Опору загарбникам.  

Як повідомили активісти Черкаського інституту міста школа пілотування, на відміну від інших, організованих ними вишколів, не безкоштовна. За участь у зайнятті необхідно надати фінансову підтримку на потреби Школи.

Щоб розпочати, достатньо прийти на інтеграційну зустріч, яка відбувається щочетверга о 18:30 у просторі ЧІМ на Симоненка, 5 (м.Черкаси). Після теоретичної підготовки учні приступлять до польотів. Спершу мистецтво польотів опановуватимуть на симуляторах, а далі дійде і до справжніх дронах. По завершенню курсу навчання слухачі курсів можуть стати інструкторами.

– Навчитись пілотувати дронами може кожний, і боятись немає чого. Жодного гендеру я теж не бачу. Білье того, бачу що дівчата останнім часом швидше опановують мистецтво пілотувати дроном ніж хлопці, – розповів журналістам «Інтера» інструктор Ігор Барбаш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *