Черкащанину намагалися підпалити двері квартири: поліція розпочала кримінальне провадження

Працівники карного розшуку встановили та затримали правопорушників у процесуальному порядку. Двом жителям Кіровоградської області повідомили про підозру й обрали запобіжний захід. Наразі чоловіки під вартою. Слідчі проводять досудове розслідування.

Як поінформували у відділі комунікації поліції Черкаської області, подія сталася 2 лютого у Черкасах на вулиці Тараскова. 

До поліції звернулися мешканці багатоквартирного будинку та повідомили, що біля дверей квартири виявили шини з характерним запахом бензину, а також слідами підпалу. На щастя, загоряння і задимлення на поверсі не виникло й ніхто не постраждав. 

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила з місця події автомобільні шини й інші речові докази. Відомості за фактом одразу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські почали проводити ряд оперативно-розшукових заходів та у рамках кримінального провадження встановлювати осіб, причетних до злочину.     

Оперативники Управління карного розшуку спрацювали швидко. Також у встановленні зловмисників дуже допомогли камери відеоспостереження. Двох 24-річних жителів Кіровоградської області затримали у процесуальному порядку. 

За замах на злочин вчинений групою осіб за попередньою змовою та умисне знищення й пошкодження майна слідчі, під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури оголосили затриманим про підозру: ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України. 

Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Слідчі продовжують з’ясовувати мотиви та всі інші обставини вчинення цього злочину. Досудове розслідування триває. Кіровоградцям загрожує до десяти років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *