Консерви, круасани та корм для тварин на Схід передали волонтери з Черкас

Німецькі консерви, італійські круасани, корм для чотирилапих та багато інших необхідних речей солдатам Східного фронту та жителям прифронтових міст і сіл передав Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Наша єдність в наших діях. Щоб вистояти маємо єднатись довкола ЗСУ. Шана, тим чиї невтомні руки роблять окопні свічки, вʼяжуть теплі носки, плетуть сітки для наших захисників. Велика дяка колегам з благодійного фонду Одісей Саша Кумпанский капелану Dzhyhil Igor за доставку гуманітарних вантажів по гарячим напрямкам. На цьому тижні БО «БФ Хрещатик-Сіті» завдяки обʼєднаним зусиллям Виктор Поляк Мария Мохова Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна” Ralf Eisenhut Lindau HILFT змогли передати гуманітарну допомогу нашим захисникам, передати корм для тварин що мешкають в прифронтових районах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *