На Черкащині триває територіальний етап всеукраїнських змагань

Нацпроект «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» продовжує єднати спортивне учнівство Черкащини. Учасники наразі борються за першість територіального етапу. Про це розповів начальник ОВА Ігор Табурець.

Фінали вже пройшли в 55 громадах. Серед них – Чорнобаївська. Тут відбулись змагання з черлідингу.

– Дуже мотивовані та завзяті, – так характеризує команди амбасадор проекту Роман Данилюк. – Всі сильні, тож змагання видовищні.

Ще більше об’єдналися та здружилися перед змаганнями. Про атмосферу у своїй команді розповідає Софія.

– Ми зрозуміли, що ми – команда і від спільних зусиль залежить результат, – каже дівчина. – Зібралися, усміхнулися, об’єдналися – і тоді у нас все вийде. Загалом у захваті від цього виду спорту, адже донедавна ніколи не займалася танцями, але хотіла спробувати.

Перемогу цих змагань здобула команда Чорнобаївського ліцею. Привітав із результативним виступом спортсменок очільник області.

– Змагання минули на позитиві, у дружній атмосфері, – зауважує Ігор Табурець. – Зі спортивними настановами від наших профі – Романа Данилюка й Ірини Євченко. Вітаю переможців! Успіху в наступному етапі! Пліч-о-пліч до перемоги!

Нині змагання в розпалі по всій області. Команди на територіальному рівні виборюють першість із футболу, баскетболу, черлідингу, волейболу та спортивного орієнтування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *