З маніпуляціями і обманом йде виборча кампанія на Черкащині

На території 197-го виборчого округу поширили листівку, у якій виборцям так, наче у нейтральній формі донесли думку, що перемогти кандидата від партії «Слуга народу» може Владислав Голуб. Але для цього навколо його кандидатури повинні об’єднатись двоє інших кандидатів.

За інформацією авторів агітки, у Голуба найбільший рейтинг, але його недостатньо, щоб перемогти. То ж кандидати, у яких на думку піарщиків,  менший рейтинг, мають консолідуватись навколо лідера перегонів заради шляхетної мети.

Обман викрив кандидат від партії «Європейська солідарність» Роман Сущенко.

На своїй сторінці у «Фейсбук» Роман Володимирович написав:

«Брудна кампанія за чесні вибори. Vladyslav Golub, це низько, не по-чоловічому та не достойно для кандидата! Нинішня виборча кампанія, яка триває на 197-му окрузі характеризується не лише порушеннями, але й маніпулюванням на думках громадськості та розповсюдженні чуток. Така поведінка кандидатів є неприпустимою! Проте, кандидат Владислав Голуб вирішив вести брудну кампанію за «чесні» вибори. У своїй газеті Голуб опублікував інформацію про те, що я, начебто, об’єднаюсь з ним та іншими кандидатам, аби разом протистояти «слугам». Ця інформація є сфабрикованою! Кандидат має доносити виборцям свої плани, програму, спілкуватися з людьми, цікавитися проблемами та ініціативами. Натомість, маніпуляції та пропаганда – єдині методи роботи Владислава Голуба. Такі методи застосовуються для досягнення конкретної мети – добитися від виборців потрібної поведінки. Я закликаю кандидатів до ведення чесної кампанії на виборах! Закликаю до чесного і прозорого голосування! А також об’єднуватися на захист результатів виборів! Адже нам уже відомо про фальсифікації, які готують «слуги». Я нагадаю про перенесення центру виборчого округу з Канева до Золотоноші, про порушення у веденні кампанії, про фальсифікації на 87-му окрузі на Івано-Франківщині! Нині, люди «слуг» працюють тут! Більше того, ЦВК на наші скарги не реагує! Фальсифікації – це надзвичайний виклик для демократичності та законності виборів! У разі таких махінацій результати проміжних виборів народного депутата України матимуть низьку суспільну легітимність!».

Пост Романа Сущенка викликав дискусію серед користувачів соцмереж.

І першим відреагував Владислав Голуб, чим і підтвердив, що листівка й справді його:

– Тобто, Ви не готові протистояти «слугам», а готові служити «слугам»! Я правильно Вас зрозумів?

Роман Сущенко:

– Ні, не вірно. Перечитайте текст. Варто було б розпочати діалог, а не маніпуляції.

Владислав Голуб:

– Шановний, Романе. Зверніть увагу, ми не писали про наше з вами об’єднання, ми чітко написали, що тільки об’єднавшись ми можемо перемогти слуг. Так, вони загроза країні і зараз ми маємо об’єднуватись щоб перемогти….Зараз не час гратись в політику і тим паче ворогувати між собою. До лідера вашої партії слуги вже тітушок під хату засилають то може вже пора об’єднуватись?…

Людмила Галушко:

– То чому б вам не приєднатися до ЄС і підтримати Романа Сущенка?

Олександр Чуприна:

Підтримую об’єднання навколо Р.Сущенка. Знімайте свою кандидатуру і запропонуйте іншим кандидатам зробити це.

Natalia Bruslanova Hertel:

Романе – тільки вперед! Вірю у перемогу – Україні потрібні чесні та розумні політики!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *