За вихід на територіальний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» боролись баскетбольні команди Сміли

За вихід на територіальний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» боролись баскетбольні команди Сміли. За їхніми плечима уже по кілька перемог.

– Це були справді яскраві двобої, – розповів очільник області Ігор Табурець. – Кожна з чотирьох команд прагнула здобути чергову першість. Шкільні ліги продовжують згруртовувати школярів Черкащини довкола спорту. Загалом у громадах області уже зіграли понад 1500 ігор ліги.

Даня, учасник змагань, твердить, що «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» об’єднали його команду у прагненні до перемоги.

– Мій зріст дозволяє бути результативним у баскетболі, – додає хлопець. – Тож зараз із хлопцями змагаємося за перемогу з іншими сильними суперниками.

У підсумку переможцями цих баскетбольних баталій стали юнаки з ліцею «Лідер». Далі вони представлятимуть громаду на районному етапі змагань. А він уже зовсім скоро.

Як зауважив амбасадор проекту Роман Данилюк, цей національний проект створений задля того, аби підтримати емоційний стан учнівства та мотивувати до занять спортом.

За інфорамцією пресслужби Черкаської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *