Натуральну крафтову косметику – креми, тверді шампуні, виготовляє переселенка на Канівщині

Пошук виробників унікальних авторських товарів в межах території свого ОТГ розпочала Канівська громада.

З закликом відгукнутись до творців крафтових товарів від імені міськради задля налагодження співпраці звернулося управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради.

І вже  є перші результати. Як повідомили журналісту «City News» в управлінні економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради, на даний час у них зереєструвались шестеро виробників крафтових товарів.

Серед них них є підприємці, які надають на замовлення громадян наносять на чашки ті чи інші зображення або фото ювіляра. У Каневі чи не вперше за роки незалежності почали варити Канівське пиво. Як відомо, місцевий завод по виробництву пива закрився ще на початку 90-х років минулого століття.

Та чи не  найоригінальнішим виробництвом займається переселенка, чию родину з рідної домівки вигнало вторгнення російських окупантів.

Жінка самотужки виховує трьох діток, бо чоловіка мобілізували в ЗСУ і налагодила виробництво натуральної косметики. У асортименті є різні косметичні креми, тверді шампуні тощо.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *