«Мерседес», який черкащанка кілька років тому зареєструвала на себе, чомусь у розшуку «Інтерполу»

Автівку що перебуває в розшуку «Інтерпол» та фальшиве посвідчення водія та виявили в сервісному центрі Черкас.

Про це журналісту «City News»  повідомив заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях Володимир Андрущенко.

– Дуже не поталанило власниці автівки «Mercedes-Benz», яка вирішила перереєструвати автомобіль на свою доньку. Під час звірки наданих документів з наявними базами МВС, адміністратором ТСЦ було встановлено, що ця престижна іномарка перебуває у міжнародній базі розшуку автомобілів «Інтерпол».  Ситуація неприємна і дещо дивна, адже сама власниця ще кілька років тому купила цю автівку в Болгарії, розмитнила належним чином і поставила на облік на своє ім`я. А після кількох років експлуатації автомобіль чомусь дивним чином з`явився в базі розшуку, – розповів Володимир Андрущенко.

У неприємну ситуацію потрапив і молодий чоловік, який звернувся до сервісного центру, щоб перереєструвати свій автомобіль. Для уточнення його особистих даних адміністратор попросив надати документ що посвідчує особу і чоловік надав посвідчення водія. Проте, як виявилось, його посвідчення підроблене, бо документ з таким номером та серією хоч дійсно існує, але виданий  іншій особі.

Автівку належним чином перереєстрували, а от підробленим посвідчення водія зацікавилися правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *