Сила у єдності! Відома волонтерка з Черкас подякувала партнерам за співпрацю (фото)

Сила у єдності! Це гасло армії Литви нині як ніколи актуальне для України. Бо тільки об’єднання всіх зусиль в єдиний кулак, військ, громадськості, політикуму і всього суспільства, дають Україні шанс вийти з війни переможцем.

Цю ж думку, спільно із подякою усім партнерам за співпрацю, на власній сторінці у «Фейсбук» виклала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Як перетворити мрію на мету, а мету на реальність? Все просто – треба діяти. Дякую Благодійний Фонд “Мальви Україна” Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Roman Hoydan за надану гуманітарну допомогу у вигляді солодощів та ліків ГО “Нескорені” за надані теплі светри нашим захисникам; учням КЗ “Черкаська КЗ “Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради” за власноруч зроблені подарунки для ЗСУ; Гуманітарна Нова пошта за безкоштовне перевезення гуманітарної допомоги. Волонтерам БО «БФ Хрещатик-Сіті» за зарядну станцію EcoFlow. Спільними діями – досягнемо спільної мети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *