Ковдри, постіль, рушники і подушки з Черкас поїхали у Великописарівську громаду на Сумщині (фото)

Велику партію допомоги жителям Великописарівської громади, що на Сумщині, які постраждали внаслідок обстрілів з боку російських окупантів, відправила команда Благодійного фонду  БО «БФ «Хрещатик Сіті». Місію по доставці речей потерпілим вже вкотре взяла на себе «Нова пошта».

Історію про це на власній сторінці у «Фейсбук» виклала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«З початком повномасштабного вторгнення в лютому 22-го відбулося неймовірне єднання українців…це допомогло нам вистояти. Пам’ятаю як до нашого щойно створеного для підтримки людей з Чернігівщини, Київщини, Сумщини, центру гуманітарної допомоги, постійно приходили люди, які бажали допомогти. Це були дуже різні люди: підприємці, студенти, службовці, пенсіонери. Напад ворога обʼєднав нас єдиною метою спорідненою з інстинктом – вижити і зберегти свою країну. Прикро, але чим довше йде війна, тим сильніше вона «вимотує» ресурс. В тилу все більше зʼявляється «втомлених війною» які намагаються жити довоєнним життям не розуміючи що реалії зовсім інші і наслідки такої «втоми» можуть бути катастрофічними. До чого я все це пишу? Просто я була неймовірно вражена, коли наша команда оголосила про збір допомоги для жителів Сумщини. Ми збирались надіслати їм ліки та солодощі від наших партнерів Благодійний Фонд «Мальви Україна» Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona та новий одяг від Світлана Кузиної та Віктора Поляка, але при розмові з головою Великописарівської територіальної громади зʼясували, що їм дуже потрібні постіль, подушки та рушники. Тож оголосили збір. Просто неймовірна кількість черкащан відреагувала. До збору долучилися Черкаський ДН3 № 34 «Дніпряночка», волонтерський центр «Перемога» Тетяна Богомол, «Дахнівська самооборона», Григорій Бабак, Лариса Лукашенко та багато небайдужих мешканців Черкас. Дякую, ви неймовірні! Разом ми відправили чотири палети необхідної допомоги! І, звісно, дякую «Гуманітарній Новій пошті» за підтримку волонтерських ініціатив і безкоштовне перевезення гуманітарної допомоги! Разом ми сила!».

Володимир Лимаренко-Полянський

З ліва на право: волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Роман Куликов, очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Ірина Трущенко та журналіст«City News», волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Володимир Лимаренко-Полянський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *