У Черкасах приймають документи для призначення винагороди до Дня захисників і захисниць України

У Черкасах триває прийом документів для призначення щорічної грошової винагороди до Дня захисників і захисниць України, що стартував з 1 квітня. Розмір винагороди складає три тисячі гривень.

Про це на своїй офіційній сторінці у «Фейсбук» повідомила Черкаська міська рада з посиланням на Департамент соціальної політики.

«…З 1 квітня почався прийом документів для призначення щорічної грошової винагороди до Дня захисників і захисниць України в розмірі 3,0 тис. гривень з бюджету міста. Згідно з рішенням сесії Черкаської міської ради, винагороду призначають жителям міста Черкаси – учасникам оборони України у звʼязку з військовою агресією рф проти України, які мають статус учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни чи постраждалого учасника Революції Гідності. Призначення грошової винагороди здійснюється на підставі особистої чи поданої за дорученням заяви та необхідних документів. Ознайомитися з їх переліком та порядком надання допомоги можна на нашому сайті http://surl.li/sfmgs . Прийом документів для призначення грошової винагороди триватиме до 31 серпня. Зазначимо, що 2023 року таку допомогу з бюджету міста Черкаси отримали 804 особи», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *