Більше 70 виїздів на пожежі зробили добровільні пожежні підрозділи на Черкащині

Мережу пожежно-рятувальних підрозділів продовжують розбудовувати на Черкащині. Нині в області функціонує 235 таких підрозділів, 43 з яких місцеві та добровільні пожежно-рятувальні підрозділи. За рік ці підрозділи здійснили 74 виїзди на пожежі. Цьогоріч у планах створити ще чотири.

Про це повідомив помічник начальника ГУ ДСНС у Черкаській області з питань функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони Костянтин Проценко на брифінгу в медіацентрі ОВА:

– Нині в області функціонує 235 пожежно-рятувальних підрозділів підрозділів, 43 з яких місцеві та добровільні. Упродовж року плануємо відкрити ще чотири пожежні підрозділи. З початку цього року ці підрозділи вже здійснили 74 виїзди на ліквідацію пожеЇхня головна мета незмінна. Це – оперативне реагування на надзвичайні ситуації та події в територіальних громадах регіону. Зі свого боку ми підтримуємо працівників підрозділів. Зокрема, проводимо навчання, допомагаємо технікою. Оскільки маємо спільне завдання – посилення безпеки на Черкащині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *