Черкаський ТЦК тимчасово припинив прийом документів на відстрочку

Черкаський ТЦК з 25 квітня тимчасово припинив прийом документів на відстрочку. Це пов’язано із законом про мобілізацію, який набере чинності 18 травня, пише “Про все”.

Оголошення про це журналістам Про все надіслали підписники.

“У зв’язку з цим та враховуючи, що розгляд документів про надання відстрочки здійснюється комісією РВА терміном понад один місяць, та перевищує час, що залишився до набрання чинності закону, перевірку (погодження) документів для оформлення відстрочок тимчасово припинено з 25 квітня”, – йдеться в оголошенні.

Відновлять прийом документів із 20 травня. Водночас ті, хто встиг податися на відстрочку до 25 квітня, встигнуть оформити все необхідне ще до набрання чинності нового закону.

Військовозобов’язаним, на час призупинення прийому документів, при уточненні облікових даних радять мати при собі документи, які підтверджують право на відстрочку.

У Черкаському обласному ТЦК журналістам Про все офіційно підтвердили інформацію про тимчасову зупинку прийому документів. У пресслужбі пояснюють, що таким чином хочуть допомогти людям уникнути зайвих проблем, адже з новим законом можуть змінитися умови для надання відстрочки. Також у Центрі обіцяють, що у чоловіків, які мають на неї право, не буде проблем в разі спілкування з представниками ТЦК. При собі військовозобов’язаним бажано мати підтверджуючі документи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *