Світлини низки добрих справ опублікувала відома волонтерка з Черкас (фото)

Підбірку світлин, що зафіксували низку добрих справ, зроблених благодійними фондом БО «БФ «Хрещатик Сіті» та його партнерами опублікувала у «Фейсбук» відома черкаська волонтерка.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Це не просто фото, для мене це фотофіксація людяності та взаємопідтримки. В своїй роботі наш благодійний фонд «Хрещатик-Сіті» отримує багато запитів. Але є виняткові випадки, які закарбовуються в пам’яті більше за інші. Коли військові, з якими ми співпрацюємо, повідомляють, що вони сплять на підлозі і треба поролон (бо його легко скрутити і перенести) і Jenya Cherednik в той самий день як дізнався, що є така потреба, за власний кошт і без зайвих слів просто їде і купує все необхідне. Коли Dzhyhil Igor, долаючи сотні кілометрів їде на Донеччину, де замість співу птахів лунають вибухи та обстріли і везе корм для собак, які втратили своїх господарів і можуть зовсім здичавіти. Вражають запити на здається такі прості речі – на питну воду, яка дуже, ще на вчора потрібна нашим захисникам, і тут я вдячна нашій команді, що без вагань її придбала і звісно велика дяка Гуманітарна Нова пошта за безкоштовне доправлення допомоги, тим кому вона дуже потрібна. ДП Черкаський НДІТЕХІМ дякуємо за медичні ноші, вони незабаром будуть виконувати своє пряме завдання та допоможуть рятувати життя. Ralf Eisenhut Roland Manz Lindau HILFT дякуємо за корм для чотирилапих друзів!».

З ліва на право: Ігор Джигіль, очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура та волонтерка фонду Ірина Трущенко
З права на ліво: очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, Євген Чередник, волонтерка фонду Тетяна Моргуненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *