Фронтовики продовжують отримувати німецькі самонадувні пневматичні каремати від волонтерів із Черкас (фотофакт)

Українські бійці продовжують отримувати нові сучасні пневмокаремати, які самі надуваються. Їх до Черкас привезли німецькі волонтери із м.Ліндау (Баварія), а волонтери благодійного фонду «БФ «Хрещатик-Сіті» передають на фронт. Днями вони отримали фотозвіт від вдячних фронтовиків. Ці пневмокаремати значно полегшують важкий солдатський побут.

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Наталія Вдовченко.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик-Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 родин переселенців, де є жінки на крайніх термінах вагітності, або ті, які виховують діток до двох років та багатодітних родин із Черкас, що потребують допомоги.

Читати за темою:

Нову партію допомоги до Черкас привезли волонтери з німецького міста Ліндау

Стільці, які німці привезли у Черкаси, передали солдатам волонтери із Черкас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *