Нову партію допомоги до Черкас привезли волонтери з німецького міста Ліндау

Волонтерська команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» з нову рада приймати у Черкасах своїх колег-волонтерів із Ліндау (Баварія, ФРН). І вже традиційно німецькі друзі прибули до Черкас не з порожніми руками. Вони привезли гуманітарну допомогу, яку до цього збирали у Німеччині.

 Про це журналістам у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Є дуже влучні слова про те, що справжні друзі пізнаються в біді…Я вдячна долі, що у нашого фонду є справжні друзі, які долають тисячі кілометрів, щоб особисто привезти з Німеччини в Україну гуманітарну допомогу ( дитяче харчування, набори для новонароджених, продукти харчування, дитячі шкільні рюкзаки і т.д). Сьогодні разом з німецькими друзями ми завітали до КНП «Черкаська обласна дитяча лікарня», передали діткам подарунки. Дякую Микола Кондрацький Бассараб Ігор Олександрович за гостинний прийом! Ralf Eisenhutn Roland Manz Lindau HILFThan Grättinger, Markus Nieding, Peter Becker, Mark Stier і кожен, хто долучається до підтримки наших дітей – велика вдячність вам. Ми обов’язково переможемо і відсвяткуємо разом, під мирним українським небом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *