Парки й сквери Черкас потерпають від систематичних атак вандалів

Рекреаційні зони Черкас знову атакували вандали. У сквері Симоненка невідомі поламали таблички про заборону вигулу собак у сквері Симоненка. Схоже, що у Черкасах хулігани взяли моду трощити комунальне майно у зелених  зонах міста.

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба КП «Дирекція парків»:

– Змарновані кошти громади і зневажені відвідувачі та робота комунальників – так би ми сказали про останній інцидент у сквері Василя Симоненка. Тут вандали поламали шість попереджувальних табличок щодо заборони вигулу собак, які ми встановили лише кілька місяців тому.Таблички, звісно, ми замінимо, і сподіваємось на свідомість всіх наших громадян і що подібні прикрі випадки не повторюватимуться, а наші парки тішитимуть красою.Нагадаємо, що через вандалізм великодні інсталяції у сквері “Юність” довелося прибрати раніше зазначеного терміну. А нещодавно вандали оббили кору дерев на двох локаціях парку Перемоги, тож їх довелося рятувати садовим варом.

Дика активізація хуліганів у парках вже схожі на тенденцію. Проте, чому вадали й досі не потрапили у поле зору працівників патрульної поліції, які, на велосипедах їздять парками та скверами, залишається загадкою.

Тим часом колектив підприємств ще сподівається пробудити громадську свідомість черкащан і просить їх берегти красу міста та його майно:

– Вкотре звертаємось до громади: дорогі черкасці та гості міста, невже у темні часи війни нам мало прикрощів, щоб додавати їх такими несвідомими діями? Адже КП «Дирекція парків» плекає черкаські парки та сквери, як острівці психологічного перезавантаження та можливості черпати сили в природи для нашої спільної боротьби. Надмірну агресію краще спрямувати на ворога, а надлишок енергії – у корисні справи.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото пресслужби

Читати за темою:

Черкаські комунальники лікують дерева, з яких вандали збили кору

Невідома пошесть. У Черкасах вандали атакують парки та сквери

Заєць без вуха, розбиті писанки, – у Черкасах вандали потрощили Великодні фотозони

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *