На Уманщині відновлюють ліцей

Ліцей у Паланці, який у перші дні повномасштабного вторгнення зазнав значних руйнацій, поступово відбудовують. Загалом уже виконали чверть від запланованого. Із перебігом робіт безпосередньо на об’єкті ознайомився заступник очільника області Антон Царюк під час виїзного засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Натепер у ліцеї демонтували пошкоджені конструкції, майже повністю перекрили дах, залили підлогу на 2-му поверсі будівлі.

– Попри те, що ремонтники отримали дозвіл на проведення робіт не так давно, однак маємо доволі високі теми виконання робіт, – зауважив Антон Царюк. – Представники громади максимально залучені. Дякую за відповідальність і небайдужість. Звісно, як і будь-який будівельний об’єкт, у процесі виникає потреба вносити корективи в документацію. Робимо це оперативно, щобне зменшувати темпи робіт.

Він нагадав, що навчальний заклад відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків ворожої агресії із співфінансуванням з місцевого бюджету. На його відбудову закладено понад 150 млн грн. У цю суму входить також будівництво протирадіаційного укриття. 

– Процес відновлення ліцею повинен бути максимально прозорим, – наголосив заступник начальника ОВА. – Водночас наша вимога №1 – якість. 

Нагадаємо, коштом Фонду на Черкащині також відновлюють багатоквартирний будинок в Умані, куди минулоріч поцілила ворожа ракета. 

За інформацією пресслужби Черкаської ОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *