Нову хвилю переселенців з Донеччини та Харківщини приймає Черкащина

Нині українська армія відбиває новий потужний наступ російських військ на території Донецької та Харківскьої області. Інтенсивні, руйнівні обстріли, стирають з лиця землі житлові будинки, об’єкти інфраструктури. Від терору російських військ місцеві жителі намагаються врятуватись втечею. Тож потік переселенців зі вказаних областей став значно потужнішим. Нову хвилю переселенців приймають і область і обласне місто. Чимало городян намагаються підтримати переселенців усім, чим лише можуть.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Останнім часом до нашої благодійної програми «Хрещатик-Сіті.Діти» долучаються нові родини з Харківщини та Донеччини. Є люди, які втратили все…навіть документи згоріли під час ворожих обстрілів. Ми щиро вдячні Виктор Поляк Светлана Кузина за нове взуття та одяг для матусь, які рятуючись від пекла війни знайшли прихисток в Черкасах. Пишаюсь черкаськими підприємцями, які в відверто кажучи не легкі для бізнесу часи проявляють активну громадянську позицію і знаходять можливість допомагати», – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *