Понад триста кандидатів у поліцейські на Черкащині рекомендувала Поліцейська комісія

Завершилась трирічна каденція Поліцейської комісії ГУНП у Черкаській області. За її період комісія провела 32 засідання, підготувала 431 протокол і рекомендувала у лави Поліції України 336 кандидатів.

Про це повідомив журналіст «City News» Володимир Лимаренко-Полянський, який входив до складу Поліцейської комісії ГУНП у Черкаській області від Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Каденція Поліцейської комісії ГУНП у Черкаській області, останнє засідання якої відбулось на минулому тижні, припала на не простий період.

Суттєво перешкоджала пандемія, а останні 13 місяців, велась робота в умовах повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну. Окрім співбесід з кандидатами на різні просади у лавах поліції України, члени комісії зробили свій внесок і при формуванні особового складу штурмової бригади МВС України “Лють”.

Нині вже почав роботу новий склад Поліцейської комісії ГУНП у Черкаській області. Бажаємо наступникам бути об’єктивними, принциповими, людяними і плідно працювати задля покращення якісного складу поліції Черкащини і України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *