Козацькою кашею з секретом безкоштовно частували у Черкасах в парку Сосновий бір

Частування козацькою кашею для відвідувачів парку у Сосновому бору організувала «Дирекція парків» у один з вихідних днів. На її запрошення кашу для гостей парку готували активістки громадської організації «Жіноча козацька сотня».

Про це журналістам «City News» повідомив керівник черкаського комунального підприємства  «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

– Люди в парку є, тому вирішили зварити кашу, щоб вони зігрілися. І від страви, і від гостинності. Та ще хотіли запросити всіх, щоб відвідували парки. У такі складні часи дуже важливо підтримувати людей, створювати атмосферу затишку і комфорту для черкасців, і особливо для переселенців та їхніх діток. Зараз посилено працюємо над тим, щоб навести перед початком сезону порядок, власними силами підремонтувати матеріальну базу. Хотіли б зробити такий захід постійно діючим на вихідних, але це залежатиме від багатьох чинників», – зазначив він.

Активістки-кашовари, роздаючи відвідувачам парку порції страви, з усмішкою натякали, що таку кашу як їхня вдома не завариш.

– У нашій каші є секретний інгредієнт, – по-змовницьки підморгнули жінки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *