НR-стратегія для проведення цілісної та систематичної реформи у сфері управління персоналом

Однією з цілей НR-стратегії ДПС є залучення молоді для роботи на посадах державної податкової служби. З метою реалізації такої цілі Головним управлінням ДПС у Черкаській області в форматі онлайн-зустрічі був проведений «Ярмарок вакансій», участь у заході брали студенти та викладачі Черкаського державного технологічного університету та Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького.
Начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Інна Позднякова ознайомила молодих людей з пріоритетними напрямками роботи податкової служби, з особливостями процедури проведення конкурсів на вакантні посади державної служби та алгоритмом його проходження.
Також акцентувала увагу на Програмі адаптації новопризначених працівників органів Державної податкової служби, яка розроблена з метою підвищення іміджу ДПС, як привабливого роботодавця, особливо для молоді, яка вперше призначається на посади державної служби. Та ознайомила із посібником – Зручнобуком,  який розроблений для покращення періоду адаптації нових працівників. Він є корисним і зручним навігатором у роботі податкової служби для новопризначеного працівника.
Подякувала учасникам заходу за участь! Зазначила, що ми відкриті у спілкування та чекаємо в нашій ефективній  команді!
Джерело: ГУ ДПС У Черкаській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *