«Бойові мурахи» окупували Чорнобай

Цьогоріч засновники військово-патріотичного клубу «Бойові мурахи», що базується у селі Ярки Золотоніської громади, відкривають ще один клас на базі Чорнобаївської школи №2. Окрім цього, придбали приміщення для проведення тренувань, де може одночасно займатися більша кількість різновікових школярів, а також дорослих. Повідомляє zoloto.city

Стати «Бойовою мурахою» може кожен бажаючий, хто досяг 12-річного віку. У польових умовах хлопці вчаться поводитися зі зброєю, розбивати і ставити намети, готувати страви на вогні, справлятися з фізичними навантаженнями. Практичні навички дітвора здобуває переважно влітку. Восени та взимку хлопчаки тренують силу і витримку у спортивних залах Золотоніської дитячо-юнацької спортивної школи. Два досвідчені тренери протягом 3-4 годин занять контролюють і дозують фізичні навантаження «Мурах».

− Ми виховуємо у молодого покоління чоловічі риси поведінки, характеру, − розповідає очільник громадської організації, тренер з боксу, доброволець Олександр Воробйов. − Даємо їм відчуття справжнього військового навантаження, формуємо витривалість, патріотизм, моральні якості.

Заняття у військово-патріотичному клубі проводяться на безкоштовній основі. Іноді батьки ініціюють благодійні внески.

Карантинні обмеження внесли корективи у робочий графік клубу: заняття проводили лише за одночасної участі 4 осіб. Пандемія наклала відбиток і на проведення змагань протягом сезону 2020-2021 року: вперше «Бойові мурахи» змогли продемонструвати свої вміння лише у травні.

− Ми не обмежуємо нікого у бажанні отримати справжній військовий вишкіл, − додає тренер. – Займатися можуть усі, хто готовий до фізичних навантажень і випробувань, незалежно від віку.

Для довідки:

Громадське об’єднання – воєнно-патріотичний клуб «Воля Холодного Яру» сприяє всебічному патріотичному вихованню і самовихованню молоді. В об’єднанні діють правила, подібні до пластунівських. Організація має власний логотип – на чорному фоні червона мураха з написом «Воля або смерть. Бойові мурахи». Учасники протягом усього перебування в таборі заробляють почесні шеврони. Найвищим для них вважається золотий з трьома золотими мурахами у вигляді тризуба. Його вручають найдостойнішому, який заслужено і з честю пройде всі етапи.

Джерело: https://zoloto.city/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *