У Лисянці відбувся перший рибальський турнір

У Лисянці, рибалки разом із відділом культури, молоді та спорту селищної ради організували відкритий рибальський турнір серед дітей під назвою «Спіймав-відпусти». Повідомляє viche.ck.ua

У турнірі брали участь 31 команда. Їх склад – дитина в супроводі дорослого. Учасники були розподілені на 3 вікові групи: 3-7 років, 8-11 років та вік 12+. Провести захід вирішили в районі Лисянської ГЕС. Протягом двох годин азарту в команд було хоч відбавляй, хоча активного кльову не спостерігалось. На самому початку туру послідувало кілька спійманих рибин, а далі – тиша. Але все ж кілька риболовів спіймали по рибинці, найбільшою з яких була у 400 грамів. Рибацьке щастя усміхнулося Денису Ляшенку та Владиславу Резніку. Без улову не залишилися і Тарас та Даниїл Сідорови, Валентин і Максим Ступніки, Олександр і Віктор Томіленки, Віталій, Ілля та Сергій Семерики, Денис і Микола Матіни.

У кожній віковій групі було присуджено І, ІІ, та ІІІ місце, визначено номінації «Наймолодший учасник» і «Учасник, який піймав найбільшу рибу». За результатами змагань призери нагороджені медалями, всі учасники отримали грамоти, призи, солодкі подарунки, а найголовніше – приємні враження та задоволення від рибалки.

Перший рибальський турнір завершився. І хоча він був не дуже багатий на улов і трофеї, все ж залишив масу позитивних емоцій і вражень, як від самих змагань, так і від спілкування, відпочинку на лоні природи батьків і дітей. Є сподівання, що наступний турнір, цього разу серед дорослих, не за горами.

Джерело:  https://viche.ck.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *