Міністр аграрної політики та продовольства України відвідав Черкащину

Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенковідвідав IV Всеукраїнську виставку AgroShow Ukraine 2021 в Черкасах, приурочену до Дня фермерів.

«Перше національне святкування саме на Черкащині є вкрай символічним. Цей регіон дуже високотехнологічний з точки зору агро, має міцну фермерську спільноту та цілком може вважатися аграрною столицею країни», – пише міністр на своїй сторінці фейсбук.

Від імені відродженого Міністерства аграрної політики він привітав учасників і провів робочі зустрічі з фермерами.

У межах заходу, Роман Лещенко разом із Головою Черкаської ОДА Олександр Скічко відвідали підприємства та проекти сільськогосподарського виробництва області, зокрема: поливні та зрошувальні системи на 2 800 га, об’єкт будівництва лінії сушки та обмолоту насінневої кукурудзи потужністю в 7 299 тон на рік, який введеться в експлуатацію вже в серпні, а також підприємство з інвестиційним проектом будівництва товарно-молочного комплексу.

«Сьогодні співпраця аграріїв з місцевою та центральною владою як ніколи важлива. Лише пліч-о-пліч ми зможемо підняти галузь та країну в цілому до лідерських позицій не лише в Європі, а й світі!», – зазначив Роман Лещенко.

За повідомленням https://ck-oda.gov.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *