Чи бути туризму у Смілі?

Це питання схвалили на комісії з питань освіти, медицини і культури. Програма розвитку туризму передбачена на 2022 – 2024 роки і заходи у ній розписані на суму майже 6 мільйонів гривень. Проте заначено: фінансування – при наявності коштів. Тобто, не буде грошей – не буде розвитку туризму.
Що ж передбачає Програма із розвитку туризму у Смілі:

  • Реконструкцію міського парку, виготовлення вказівних табличок двома мовами, облаштування зон відпочинку і рекреаційних зон, благоустрій міста. А також підтримка фестивального руху, розроблення та впровадження екскурсійного маршруту берегом річки Тясмин та на острові Кохання.
  • Розвиток інклюзивного туризму з урахуванням доступності для осіб з інвалідністю, чорнобильців, учасників бойових дій та ветеранів АТО і праці.
  • Розширення площі міського краєзнавчого музею. Розвиток краєзнавчого музею, створення оглядових залів. Створення сторінки Інтернет-сайту міста «Сміла – туристична». Розробка та виготовлення рекламно-іміджевої продукції з туристичним логотипом Сміли (поліграфічні та сувенірні вироби).
  • Виготовлення туристичних промороликів, відео- та фотоматеріалів і розміщення зовнішньої реклами з туристичними об’єктами Сміли.

Джерелоо https://smila-ua.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *