На Камянщині активізувались шахраї, які продають довірливим громадянам дрова за привабливою ціною

ДП «Кам’янське лісове господарство» стурбоване тим, що останнім часом збільшилась кількість випадків протиправних дій шахраїв в інтернеті, які діють від їх імені. Працівники підприємства наголошують: жодних кооперативів, спілок та будь-яких незалежних організацій з продажу дров на базі підприємства не створювалось!

Схема шахраїв проста: від імені ДП «Кам’янське ЛГ» зловмисники оголошують про продаж дров за «привабливою» ціною, коли потенційна жертва намагається зробити замовлення, їй повідомляють, що потрібно внести передоплату на карту. Відповідно, після того, як замовник зробив переказ, ніби то виконавець зникає з поля зору.

ДП «Кам’янське лісове господарство» наголошує: замовити дрова можна лише у відділі реалізації контори лісгоспу (вул. Героїв Майдану, буд. 8, 2 поверх, або безпосередньо в лісництва підприємства), з собою потрібно мати документи, що засвідчують особу, для написання офіційної заяви щодо купівлі та поставки дров. Після оплати та отримання квитанції з номером рахунку ДП «Кам’янське ЛГ», ви можете розраховувати на стовідсоткове успішне завершення процедури купівлі дров. Оплата за послуги з купівлі та доставки дров здійснюється лише на офіційний рахунок ДП «Кам’янське лісове господарство», жодна фізична-особа підприємець, приватна особа тощо не має права отримувати кошти за послуги, які надає державне підприємство. Якщо у вас виникли запитання щодо реалізації дров, ви можете звернутись за телефоном 6-15-39.

Будьте пильними та уважними.

Джерело: https://kamyankalis.gov.ua/golovna.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *