Уперше на Черкащині змагатимуться кращі тілоохоронці України та світу

11-й Чемпіонат світу та 24-й Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців проведуть на Черкащині 17–19 липня. За першість змагатимуться понад 30 команд із-за кордону та з України.

Протягом цих днів бійці спецпідрозділів та силових відомств демонструватимуть професійність, уміння та навички в різних дисциплінах. Зокрема, учасники виконуватимуть прийоми рукопашного бою та стрілецькі вправи, долатимуть смугу перешкод на автомобілі та шукатимуть вибухові пристрої в транспорті.

Тілоохоронці – взірець для молодого покоління: справжні патріоти, професіонали, які щодня наражають своє життя на ризик, аби захистити інших. Вони сильні, відважні та безстрашні. Цей Чемпіонат додатковий привід переконатися в їхній фаховості, – зауважили організатори.

У межах змагань учасники продемонструють прийоми фізичного захисту під час пішого супроводу і навички надання першої медичної допомоги та евакуації.

Проведення змагань з багатоборства тілоохоронців популяризує діяльність бодігардів та сприяє підвищенню рівня майстерності серед професіоналів. Це одна з найефективніших форм підготовки. У модульних ситуаціях, що наближені до реальних подій, учасники мають змогу продемонструвати фахові знання й уміння, – зазначили організатори.

Ініціативу реалізовують за сприяння співробітників Федерації охоронців України, Управління Державної охорони України, Міністерства молоді та спорту, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської міської ради, Федерації охоронців Черкаської області, Поліції охорони та СК «Динамо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *