«DZIDZIO» підкорив сцену Черкас

Шалені овації, щирі посмішки й драйвові танці:«DZIDZIO»виступив на концертній івент-арені «SELENA» 10 липня. Гурт підкорив аудиторію не лише відомими хітами, але й позитивною енергетикою.

«DZIDZIO» виступає в жанрі «комедійного антигламурного попу», використовуючи літературну українську й суржик. Під час концерту виконав такі хіти, як: «Лав мі лов», «Я їду до мами», «Павук», «Я і Сара» та багато інших.

Кожну пісню черкащани супроводжували своїм підспівуванням та бурхливими оплесками.

Одна із організаторок івенту Ірина ХОРОШАЄВА розповіла, що працюють з виконавцем уже не перший рік. Тому домовитися про приїзд до Черкас було нескладно:

Щасливі привозити в Черкаси таких неймовірних виконавців, яких любить вся Україна, – зазначила Хорошаєва.

– У нас було дуже багато гостей з дітворою,які раділи Дзідзьо та довго не відпускали свого кумира. Суцільний позитив! Було атмосферно, всі співали і танцювали до останньої хвилини, – зауважили організатори.

Яскраве шоу, неймовірний вокал та потужна енергія – створиди позитивний настрій на весь вечір.

Нагадаємо, “DZIDZIO” –  поп-гурт, створений у 2009 році Кузьмою Скрябіним. Фронтмен колективу – запальний Михайло Хома, він же Дзідзьо. Разом з ним ще два музиканти Назарій Гук (Юлік) та Орест Галицький (Лямур). Назва гурту пов’язана з дідусем Михайла, він був польського походження. У селі всі кликали його саме Дзідзьо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *