ШАХРАЇ ХОТІЛИ НАДУРИТИ СМІЛЯНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ НА 145 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Смілянською окружною прокуратурою скеровано до суду позовну заяву для стягнення надмірно сплачених коштів на суму більше 145 тис.грн., які сплатило керівництво Смілянського психоневрологічного інтернату нібито за газ.
У порядку реалізації представницьких повноважень Смілянська прокуратура подала позов до господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Черкаської обласної ради, Департаменту соціального населення Черкаської ОДА, Смілянського психоневрологічного інтернату до товариства з обмеженою відповідальністю про застосування наслідків недійсності нікчемних додаткових угод до договору про закупівлю товару та стягнення коштів у сумі більше 145 тис. грн.
Так, за результатами вивчення стану законності у сфері публічних закупівель товарів, робіт та послуг за бюджетні кошти було встановлено, що за результатами відкритих торгів в системі «Прозорро» між Смілянським психоневрологічним інтернатом та підприємством укладено договір про постачання природного газу. Але після укладення додаткової угоди з порушенням законодавства ціна на газ зросла у рази, тож 145 тисяч гривень було сплачено надмірно і ці кошти підлягають стягненню з підприємства.

Джерело: https://smila-ua.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *