Увага шахраї! У Дніпрі жінці замість iPhone підсунули цеглину

Товар громадянці прийшов на “Нову Пошту”, вона його оплатила, а коли відкрила коробку — оторопіла. Про це пише видання “Інформатор”.

Жінка в одному з Телеграм-каналів видивилась собі недорогий iPhone 12 Pro Max — ціна на нього була вказана нижче ринкової. Товар шахраї відправили жінки післяплатою “Новою поштою”.

Коли жінка отримала товар, ознайомитися з ним перед оплатою вона не змогла, адже “телефон” нібито лежав у заводській коробці. Якщо ж її розкрити і не купити товар — його цінність впаде і продати його “реалізатори” згодом зможуть лише як уже вживаний.

“Після оплати ми забираємо товар, відходимо в зону розпечатування. І довго намагаємося відкрити упаковку телефону. Коробку змогли відкрити тільки способом “порвати”, тому що її склеїли зсередини. Коли відкрили коробку телефону, то виявили цеглу і записку. Пошта відмовляється повертати кошти, виставляючи себе посередниками”, — розповіла жертва шахрайства Марія.

Пізніше співробітники “НП” заявили правоохоронцям, що не перевіряють посилки перед відправкою. Тому в достовірності товару упевнитися не можуть.

Джерело:  https://tsn.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *