Відомий гурт виступить із акустичною програмою у Черкасах

Акустичний вечір відбудеться у п’ятницю, 13 серпня, на пляжі “Митницький”. Гостями стане черкаський гурт “Острів ОДД”. Вхід – вільний.

Про це повідомили організатори події.

Початок вечора о 20:00 годині. Гра буде “малим”, але основним складом групи. Кістяк – Ілля Новіков та Юрій Яцюк – гратиме по-домашньому, на дві гітари. Для слухачів лунатимуть старі й нові пісні “Острову”, а також улюблені пісні, що не належать авторству, але часто звучать у компанії близьких друзів.

Зазначимо, гурт “Острів ОДД” заснували в 1991 році двоє друзів-однокласників Ілля Новіков та Юрій Яцюк. У період до 1996 року гурт записав два альбоми, а також активно виступав на музичних майданчиках міста та області. На той час гурт став одним із найвідоміших колективів міста. Хоча, зазначають музиканти, визначити
стиль, у якому вони грають, і на цей час важко.

До 2016 року в “Острова” була творча відпустка. Однак через 20 років гурт зібрали у новому складі. З архівів підняли старі пісні й написали нові. Записали студійний альбом “ВХОД-ВЫДОХ”. До карантину “Острів ОДД” виступав на фестивалях, заходах, у музичних клубах Черкас, Харкова, Чернігова, Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *