У відставку подав футбольний очільник Черкащини і викликав скандал

Днями екс-нардеп Владислав Голуб повідомив про намір залишити посаду голови Черкаської обласної асоціації футболу. Заява про відставку викликала скандал у футбольній спільноті області.

У ситуації розбирались журналісти City News.

Рішення залишити посаду голови Черкаської обласної асоціації футболу Владислав Голуб озвучив на своїй сторінці у «Фейсбук». А пояснив його участю у парламентських гонках на довиборах депутата Верховної Ради по 197 ВО.

«Для мене футбол – це захоплення з дитинства. Мій син професійно займається футболом. Футбол  – це стан душі моєї сім’ї, але сьогодні ухвалив важке рішення – написав заяву про складання повноважень голови Черкаської обласної асоціації футболу… планую максимально сконцентруватись над своєю виборчою кампанією, тому не зможу приділяти стільки уваги черкаському футболу, як раніше…», – повідомив кандидат у депутати, і, принагідно звинуватив владу у «проягуванні за вуха свого кандидата» і «підготовці масових фальсифікацій».

– Заява про відставку – це єдине що Голуб зробив доброго для футболу Черкащини. Аналізуючи минулі події, говорити про роботу Голуба не доводиться. Її не було і немає. Він як не працював, так і не працює. Футбольна спільнота області дуже рідко з ним бачилась, хіба що на звітно-виборчих конференціях, – у бесіді з журналістами City News прокоментував Президент асоціації з футзалу Юрій Гончаров, – Жодних турнірів не лише не організовував, але й не на них не з’являвся. На жодному матчі особисто я його ніколи не бачив. Заява про відставку – це його найбільший вклад у розвиток черкаського футболу.

Мовою фактів: головою Черкаської обласної асоціації футболу Владислава Голуба обрали п’ять років тому, на конференції, яку тоді назвали скандальною. Дехто з її учасників говорив про випадки адміністративного тиску на користь кандидатури Голуба. Конкурентом Голуба у боротьбі за посаду очільника футболу Черкащини тоді був Юрій Гончаров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *