«Хрещатик Сіті» надав допомогу найбіднішим жителям Черкас

Сто продуктових наборів направили для тих черкащан, які найбільше потребують допомоги. ТРЦ «Хрещатик Сіті» взяв участь у благодійній акції до Міжнародного Дня людей похилого віку.

Милосердя і доброта – ці норми християнської моралі взяті за основу і у колективі ТРЦ «Хрещатик Сіті». Самовіддано працювати, чесно заробляти і піклуватись про тих, хто не може обійтись без допомоги ближніх, – негласне кредо колективу. Це у чергове підтвердила представник адміністрації ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Днями вона від імені «Хрещатик Сіті» передала сто продуктових наборів Черкаському територіальному центру надання соціальних послуг у рамках благодійної акції до Міжнародного Дня людей похилого віку.

– Декілька слів про соціальну відповідальність бізнесу. Щорічно ТРЦ «Хрещатик Сіті» надає спонсорську допомогу Черкаському територіальному центру надання соціальних послуг в проведенні благодійної акції до Міжнародного Дня людей похилого віку. Сьогодні 100 продуктових набори поїхали до тих, хто їх потребує. Нажаль в нашому місті деякі люди похилого віку змушені не жити, а виживати. Я дуже сподіваюсь, що керівництво держави дослухається до пропозицій команди Європейської Солідарності і підвищить пенсії найбільш незахищеним верствам населення. А тим часом не перестаю вірити в добро і небайдужість кожного українця і знаю напевно, що навіть маленькі кроки на зустріч здатні творити дива. Дякуємо нашому улюбленому партнеру – магазину «Делікат» і особисто керуючій – Ларисі Прозорій, за надані знижки на продуктові набори, – поінформувала Інна Бандура.

Про співпрацю з ТРЦ «Хрещатик Сіті», що вже стала традицією, розповіла і керівник Черкаського територіального центру надання соціальних послуг Альона Щербак:

– Ми звертаємось до багатьох, але сприймають наші звернення по допомогу по різному. Одні говорять, що не можуть допомогти, інші співпрацюють з нами протягом років. Ми сповідуємо принцип такий: «Спробуйте один раз і вам сподобається». Не всі розуміють що таке Центр і чим ми займаємось. Не всі усвідомлюють того, що поряд з нами є люди, яким важко вижити без допомоги. На щастя є багато таких, хто це розуміє, хто захоплюється ідеєю допомогти ближнім, які цього потребують. Серед таких і Інна Бандура. ТРЦ «Хрещатик Сіті» вже далеко не вперше відгукується на прохання Центру допомогти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *