Концертом та безкоштовним кіно розважили літніх людей у Черкасах

Свято для літніх черкащан до Міжнародного Дня людей похилого віку влаштував Черкаський територіальний центру надання соціальних послуг. Гостей чекали виставка ляльок, концерт і безкоштовний кінофільм.

Про це журналістам City News повідомила заступник міського голови Черкас Марина ГАРКАВА.

– Захід до Міжнародного Дня людей похилого віку, який відбувся у кінотеатрі «Україна», готували спільно Департамент соціальної політики Черкаської міської ради та Територіальний центру надання соціальних послуг. Серед заходів були виставка ляльок і інших робіт, виконаних підопічними, урочиста частина і концерт, а на завершення – безкоштовний показ кінострічки, – розповіла Марина Гаркава.

На її думку, у місті просто необхідно проводити такі заходи. Адже це і зв’язок поколінь, і прояв уваги й шана старшим людям, і що не зайве – теплі слова підтримки.

– Захід дуже важливий, бо людям старшого покоління ніколи не буває забагато уваги, забагато слів вдячності. А як куратор від влади говорю, що ми будемо більше приділяти уваги Територіальний центру надання соціальних послуг, покращувати матеріально-технічні умови для людей, які відвідують Центр і робитимемо все для того, щоб Центр розвивався, – зазначила Марина Гаркава.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *