Тікала від поліції із наркотиками та пістолетом: у Черкасах затримали 30-річну водійку

На вулиці Сумгаїтській, інспектори зафіксували авто BMW, що перевищив швидкість у межах населеного пункту. На вимогу патрульного про зупинку водій не відреагував. Автомобіль вдалося зупинити на перехресті вулиць Сумгаїтська–Академіка Корольова.

Водійкою виявилась 30-річна громадянка України, яка мала явні ознаки наркотичного сп’яніння. У салоні транспортного засобу перебували ще троє чоловіків, які помітно нервували.

Провівши поверхневу перевірку, в одного з пасажирів інспектори виявили два пакетики із, ймовірно, наркотичною речовиною. В автомобілі поліцейські виявили ще 4 пакунки з таким же вмістом, предмет схожий на пістолет, пристрій для куріння та електронні ваги.

На водійку авто BMW патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: • протокол за ч. 1 ст. 122–2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП; • протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП; • постанова за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год) КУпАП. Знайдені речовини були вилучені та направлені на експертизу, на місці працювала слідчо-оперативна група.

За інформацією пресслужби патрульнох поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *