Романа Сущенка підтримав відомий актор і режисер Ахтем Сейтаблаєв

У ютуб з’явився відеоролик, у якому відомі митці підтримали Романа Сущенка. Серед них український та кримськотатарський актор, режисер театра і кіно Ахтем Сейтаблаєв та Герой України, Народна артистка УРСР, Народна артистка СРСР, Ада Роговцева.

– Є декілька речей, які ми для себе вважаємо фундаментальними – це гідність, можливість давати надію, небайдужість, чесність. З усією відповідальністю хочу підтримати того, кого маю честь називати своїм  другом. Це Роман Сущенко. Абсолютно переконаний, що це гідний вибір. Абсолютно переконаний, що йому не байдуже те, що він зробить разом з командою, і що залишиться після нього. Якщо у тебе є можливість зробити і цього не робиш – то це гріх. А Роман навіть там, де часто люди мовчать, бо їм страшно і я це розумію, творив малюнки. Якщо справжня людина хоче створювати, вона створює. І я можу собі уявити, скільки доброго і хорошого може створити людина, коли вона вільна, коли вона підтримана і обрана людьми, і коли у неї є інструментарій, – підкреслив Ахтем Сейтаблаєв.

Говорячи про чесноти кандидата, вони продемонстрували листівку, яку Роман Сущенко малював, у той час, коли будучи у в’язнем Кремля, перебував у СІЗО «Лефортове».


Це другий малюнок Сущенка, створений у «Лефортово»

Як відомо, у камері «Лефортово» Роман Сущенко створював малюнки формату А4 за допомогою паперу, кулькової ручки, чаю та лушпиння цибулі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *