Напиши листівку бранцю Кремля

Із закликом підтримати громадян України, яких утримують у в’язницях РФ, та на території окупованих Росією Криму та Донбасу до депутатів Черкаської міськради на сесії звернувся заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко.

Про це повідомили журналісти City News, присутні на пленарному засіданні.

“Прошу вас долучитись до шляхетної місії підтримки українських громадян, яки утримують в місцях позбавлення волі на території Росії і окупованих нею територій України. На сьогодні у російських тюрмах та в’язницях, що на окупованих українських землях перебуває 450 громадян України. У анексованому Криму -121 наш співвітчизник, і 86 з них – кримські татари. Така підтримка необхідна для того, щоб вони відчували, що про них не забули” – розповів Роман Сущенко.

Він передав міськраді листівки із своїми малюнками, які ініціатор соціальної акції створив в російському ув’язненні. Також відомий бранець Кремля пояснив, що листівки треба підписати російською мовою, інакше їх не вручать в’язням. При цьому листівки можуть не бути іменими. Але, якщо хтось захоче написати конкретній людині, то прізвища бранців є на сайтах МЗС та омбудсмена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *