Дитячі садки Черкас лихоманять поліцейські перевірки

У дитячих садочках Черкас переполох – адміністрації закладів терміново «підганяють хвости» щодо антиковідних заходів, бо садочки нині інспектують чиновники з поліцією.

«Зараз ми у режимі авралу. Перевіряємо, чи все у нас правильно зроблено на виконання постанови Головного санітарного лікаря України у плані протидії поширення епідемії Ковід 19. Дитсадки міста перевіряє поліція разом з працівниками Держпродспоживслужби», – тривожно повідомила журналістам City News завідуюча одного з дитячих садочків Черкас.

Як з’ясували журналісти видання, й справді нині активізувались перевірки соціально важливих об’єктів на предмет дотримання протиепідемічних заходів. Спільні інспектування охопили заклади освіти, громадського харчування, торгівлі, побутового забезпечення.

Загалом, як повідомили в обласному управлінні Держпродспоживслужби таке інспектування не припинялось з березня минулого року. Але з 23 вересня Черкащина перейшла у жовту зону, що і спонукало посилення інтенсивності інспектування.

– Область вже перейшла у помаранчеву зону і впевненими кроками йде до червоної, тож зрозуміло, що ми повинні були активізувати роботу щодо перевірок дотримання протиепідемічних заходів, – прокоментував начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області, Володимир Папач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *