Сім новеньких карет «Швидкої допомоги» отримала черкаська «Екстренка»

Сім новеньких карет «Швидкої допомоги» до дня працівників Дня працівника екстренної медичної допомоги працівників «Екстренки» від Міністерства охорони здоров’я України отримав автопарк КНП  «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Черкаської обласної ради».

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

Наскільки важливим є це оновлення автопарку для медичного закладу журналісту розповів КНП  «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Черкаської обласної ради» Ігор Фесун.

– Отримали сім нових машин віл Міністерства охорони здоров’я України на суму понад десять мільйонів. Машини розподілені по всіх станціях Екстренки, що є в області. Оновлення автопарку повинно бути завжди, бо без автомобілів ми не зможемо належними чином виконувати свої функції щодо надання людям невідкладної медичної допомоги. Маємо дуже суттєве підсилення транспортом, бо це вже вдруге у цьому році  МОЗ надає Екстренці Черкащини нові автомобілі. Крім того, щойно отримані машини не лише нові. По комплектації і оснащенню вони найвищого класу – класу «C». У них є все необхідне медичне обладнання для порятунку людей, – пояснив Ігор Фесун.

Як зазначив директор підприємства, у КНП  «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Черкаської обласної ради» на лінії в області працює 102 бригади, тож сім  нових машин, це справді відчутне оновлення .

Екіпажі новеньких карет «Швидкої допомоги» одразу після офіційної частини церемонії, зі слів Ігоря Фесуна прямо з Собороної площі Черкас одразу відправились на чергування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *