Уманчанин побив знайомого, щоб викрасти його автомобіль

Поліцейські повідомили про підозру уманчанину, який напав на товариша й викрав його автомобіль Нападник вдарив чоловіка викруткою у голову та заволодів його автомобілем. Правоохоронці оперативно затримали правопорушника. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Ситуація сталася 10 листопада на вулиці Успенській в місті Умані. Потерпілий, який звернувся до поліції, розказав, що його знайомий скоїв напад та викрав авто Daewoo Lanos.

38-річний уманчанин вдарив товариша викруткою у голову й завдав тілесних ушкоджень. Заволодівши транспортним засобом, нападник втік у невідомому напрямку. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, поліцейські реагування патрульної поліції та оперативники карного розшуку Уманщини.

Проведеними першочерговими заходами, за допомогою камер відеоспостереження, поліцейські встановили, що автомобіль знаходиться на вулиці Незалежності.Чоловіка, який вчинив правопорушення, оперативно в процесуальному порядку затримали оперативники карного розшуку.

Наразі, слідчі поліції Уманщини розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманому, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *