Небайдужий уманчанин виявив на узбіччі дороги малолітню дівчинку

Чоловік повідомив поліції, що на узбіччі дороги з пожвавленим рухом транспорту, біля лісу, сидить малолітня дівчинка. Нікого з дорослих поруч дитини не було, лише купа будівельних матеріалів. Група реагування патрульної поліції Уманського районного управління поліції негайно виїхала на вказане місце.

На 557 кілометрі автодороги “Стрий-Ізварине” на приїзд поліцейських чекали небайдужі громадяни. Люди хвилювалися аби з дитиною нічого не трапилося і не залишали 7-річну дівчинку на самоті. Втім, коли інспектори прибули, на місці дитини вже не було. Її, разом із залишками будівельних матеріалів, забрав батько. Маючи орієнтування, поліцейські зупинили автомобіль в якому були чоловік і дівчинка.

Правоохоронці запросили керманича до Уманського районного управління поліції, аби з’ясувати всі обставини події. 42-річний уманчанин пояснив, що забирав будівельні матеріали на узбіччі траси. Частина не влізла до салону, як і дитина. Дорослий чоловік прийняв рішення залишити 7-річну доньку на автодорозі, аби вона приглянула за речами поки він відвезе частину до Умані та не повернеться за нею. Ювенальні інспектори провели бесіду з батьком та дівчинкою. Під час спілкування з поліцейськими чоловік визнав, що вчинив неправильно і добре, що все закінчилося — добре.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *