Біля стадіону «Динамо» у Черкасах встановлять лежачі поліцейські

Встановити засоби заспокоєння дорожнього руху у Черкасах  по вулиці Гагаріна, 9 в районі стадіону «Динамо» вирішили сьогодні на засіданні виконкому Черкаської міської ради.

Відповідно до тексту рішення «Про встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху по вулиці Гагаріна в районі стадіону «Динамо» (вулиця Гагаріна, 9) у м. Черкаси», встановити у вказаному місці лежачі поліцейські – це реакція міської влади на звернення жителя Черкас Черненка В.М (вх. від 08.10.2021 № 11851-2)  та пропозиції Управління патрульної поліції в Черкаській області (вх. від 02.11.2021 № 11851-2).

Згідно з текстом рішення:

«…Директору комунального підприємства «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради Мельнику О.О… Розробити схему організації дорожнього руху на встановлення засобів заспокоєння руху та відповідних дорожніх знаків, погодити із Управлінням патрульної поліції в Черкаській області; забезпечити встановлення засобів заспокоєння руху, дорожніх знаків згідно з погодженою схемою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *