Влада Черкас проти того, щоб «Нова якість» вивозила великогабарит (Документ)

Проєкт рішення про односторонню відмову від договору з ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість «Благоустрій» на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси, опублікований на сайті Черкаської міської ради.

Проєкт збирались винести на розгляд виконкому Черкаської міськради ще три дні тому. Однак юристи порадили міській владі Черкас цього не робити. Оскільки це призведе до порушення процедури, а відтак відкриває шлях «Новій якості» для оскарження рішення.

А щоб витримати процедуру, міська влада мусила оприлюднити проєкт рішення за 10 днів до розгляду. Так і зробили. Тож тепер розгляд проєкту рішення заплановано на найближче засідання виконкому, яке повинно відбутись 3 грудня.

Відповідно до тексту рішення, причиною для розірвання договору є: «систематичне порушення виконавцем договору його умов, що встановлено за результатами контролю, проведеного управлінням інспектування Черкаської міської ради і підтверджується актами від 18.11.2021 за адресами: вул. Сумгаїтська, 69, Олени Теліги, 1, вул. Прикордонника Лазаренка, 22, вул. Героїв Майдану, 12, вул. Героїв Майдану, 6, вул. 30 років Перемоги, 48, вул. 30 років Перемоги, 56/3, вул. Руставі, 9; від 19.11.2021 за адресами: вул. Сергія Амброса, 92, вул. Нижня Горова, 4, вул. Нижня Горова, 103, вул. Нижня Горова, 57, вул. Нижня Горова, 168, вул. Сергія Амброса, 70, вул. Новопречистенська, 15, вул. Новопречистенська, 40, вул. Сергія Амброса, 40, вул. Толстого, 22».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *