Новий, брендовий одяг, безкоштовно, у Черкасах роздають жінкам із переселенських родин

Новимй, модний одяг та взуття, відповідно до сезону, у Черкасах для мам з переселенських родин вчергове передали власники «Boutique-O la la 8» – сім’я Кузіних. Вони взяли собі за правило регулярно дарувати жіночі речі відомих брендів клієнткам Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

– З початку відкритого вторгнення російських окупантів ми для себе вирішили, що надавати допомогу тим, хто через цю війну втратив все, що мав, – це наш громадянський обов’язок. Мабуть, це найменше, що ми можемо зробити  для цих знедолених людей. Так склалось, що Черкаси це тилове місто, яке умовно можемо називати безпечним. Правда, реалії цієї війни показали, що безпечних місць в Україні просто не існує. Однак, у Черкасах певною мірою таки трішки спокійніше, ніж де інде в Україні. А раз так, то ми вважаємо, що мусимо допомагати усім, чим можемо –  розповіла журналісту «City News» Світлана Кузіна.

– У вашій справі працюєте Ви з чоловіком Віктором. Розкрийте секрет, чому у назві цифра «8»? – автор цих рядків запитав у власниці бутіка.

– Вісім – це знак нескінченності і цифра щастя, – пояснила пані Світлана.

Команда волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті», який опікується Дитячим благодійним центром допомоги щиро вдячні родині Кузіних, за їх внесок у справу підтримки переселенських родин.

– Родина Кузіних – це справжні українські патріоти, дуже небайдужі люди. Вони допомагають Центру буквально з перших днів відкритого вторгнення російських агресорів. Сьогодні вони знову безкоштовно передали для наших клієнток модний новий одяг та модельне взуття. Нині, з огляду на посилення боїв на фронті, ця допомога надзвичайно важлива. Зараз із зони бойових дій прибуває багато людей, яких російські бомби позбавили рідних осель. Часто приїздять люди не лише без речей, а й навіть без документів, бо вони згоріли під час ворожих бомбардувань. Ми щиро вдячні родині Кузіних за ту підтримку, яку вони надають вимушено переселеним громадянам України. До речі, Віктор Кузін, який щойно привіз ці речі у наш офіс, також є волонтером БО «БФ «Хрещатик Сіті», – зазначила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

З ліва на право: БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура, волонтер Фонду Віктор Кузін, волонтерка Фонду Ірина Трущенко.

Читати за темою:

Модний одяг мамам-переселенкам дали у Черкасах підприємці

Варення для українських захисників з Черкас передала підприємиця

Модні черевики для переселенок волонтерам у Черкасах передав власник бутіка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *