Збудувати громадські туалети вимагають жителі Черкас

На відсутність громадських туалетів скаржаться жителі обласного центру і вимагають від влади облаштувати у місті сучасні вбиральні. Депутат озвучив думку громади на сесії Черкаської міськради.

– Забезпечення гідних та комфортних умов життя — одне з найважливіших завдань сучасного міста. Наразі жителі та гості Черкас не мають можливості реалізувати базові людські потреби в міських громадських вбиральнях. Люди вимушені вигадувати способи, щоб потрапити до закладів громадського харчування, культури, щоб реалізувати свої людські потреби. Водночас, представники маломобільних груп населення взагалі позбавленні доступу до вбиралень. До мене, як до депутата Черкаської міської ради обраного від партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» звернулися жителі міста Черкас із проханням посприяти встановленню громадських вбиралень у місті, – таке звернення озвучив з трибуни Черкаської міськради під час пленарного засідання голова міської фракції партії «Європейська солідарність» Сергій Кудактін.

У відповідь керівництво Черкас дало доручення відповідним структурам міськради.

Тридцять років тому у центрі Черкас діяв громадський туалет, який знаходився по нинішній вул.Лазарєва. З часів незалежності України громадську вбиральню закрили, поставивши черказан і гостей міста у незручну ситуацію з відомої пісеньки Левка Дурка:

Я перепрошую, я дуже перепрошую,
Я перепрошую і ще раз перепрошую.
Я кущики із лієчки орошую,
Водичка хлюпає, я дуже перепрошую,
Ви дуже мокрий, пробачте, я орошую,
Це не водичка, тому я перепрошую…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *