У Черкасах оголосили акцію “Стань святим Миколаєм”

Про початок соціальної акції “Стань святим Миколаєм для дитини-сироти” з трибуни Черкаської міської ради оголосила заступник міського голови Черкас Марина Гаркава.

Стартувала акція безпосередньо на початку пленарного засідання сесії міськради. У залі встановили ялинку до гілочок якої разом з новорічними іграшками прикріплені ярлички – записки з проханнями дітей-сиріт до Святого Миколая. Марина Гаркава запросила міських обранців долучитись до акції.

Чимало депутатів відгукнулись на заклик і взяли записки з ялинки.

Активну участь у заході взяв голова фракції міської фракції “Європейська солідарність” Сергій Кудактін.

– Це чудова ініціатива і я з задоволенням до неї долучаюсь. Бо щиро вважаю, що жодна дитина не повинна залишитись на свята без подарунка. Мені випало придбати іграшку – трансформер. І зовсім скоро цей трансформер буде у руках дитини, яка просила про неї у святого Миколая, – прокоментував Сергій Кудактін.

” Наближаються різдвяно-новорічні свята, і на жаль у Черкасах є дітки, які можуть не отримати подарунку. Йдеться про дітей-сиріт та тих, хто не має батьківського піклування. У Черкасах 200 таких діток. Тож перед Днем Святого Миколая ми вирішили,що треба зробити все для того, щоб дітки, у яких немає родин, теж не були обділені увагою” пояснила Марина Гаркава. З її слів відомо, що у Черкасах буде кілька локацій, де з’являться ялинки з записками від дітей сиріт. Зокрема вони відкриються у торгівельно-розважальних центрах “Дніроплаза”, “Любава” “Депот” і “Епіцентр”.

Першу ялинку встановили у сесійній залі Черкаської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *