Понад 900 літрів “лівого” алкоголю вилучили поліцейські Черкащини

30 грудня на Черкащині поліцейські викрили низку фактів незаконного обігу підакцизної продукції. Алкогольну продукцію вилучено. Відносно власників торговельних точок правоохоронці склали адміністративні протоколи. 

У рамках проведення заходів, спрямованих на виявлення та припинення таких правопорушень, правоохоронці спільно з працівниками Державної податкової служби вилучили понад 900 літрів алкогольних напоїв на загальну суму близько 69000 грн. 

Так під час перевірки одного із магазинів у Черкасах поліцейські виявили, що заклад здійснює реалізацію алкогольних напоїв не маючи на це відповідної ліцензії. У результаті правоохоронці вилучили близько 49 десятилітрових тетрапаків загальною вартістю близько 49000 грн. 

Також не знайшли ліцензію на реалізацію алкоголю і в магазині, що на Звенигородщині. Під час перевірки було виявлено та вилучено 300 літрів пива та 115 літрів слабоалкогольних напоїв на суму понад 20000 грн. 

На правопорушників, складено адміністративні протоколи за частиною 1 статті 156 (Роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інформують в обласному управлінні Нацполіції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *