Катеринопільські лісівники казково прикрасили територію

Катеринопільське лісництво, що належить до Звенигородського лісового господарства, напередодні зимових свят прикрасило споруджену влітку рекреаційну зону новорічною ілюмінацією. Тепер там, мов у царстві Снігової Королеви. Яскравими вогниками виблискує «2022». А на майданчику красується ялинка, сніговик та казкові олені.

Про це інформують «Вісті Черкащини».

Сім’ї з дітьми, та й самі дорослі приїжджають сюди, прогулюються, залюбки фотографуються.

– Ми зробили це для жителів громади, селища, аби створити новорічний настрій в душі й надворі, – прокоментував головний лісничий Звенигородського лісового господарства Сергій Тлустий.

Справжню новорічну феєрію створив також Звенигородський лісгосп біля своєї головної будівлі в райцентрі. Водоспади гірлянд, вишукані іграшки, Санта, олені радують всіх, хто проходить чи проїжджає поруч.

До слова, влітку Катеринопільське лісництво створило на в’їзді в селище красиву патріотично-рекреаційну зону, а в себе на території облаштувало вольєри для птахів: голубів, фазанів, павичів.

Зауважимо, новорічні ялинки (сосни) висотою до 2 метрів лісництво цьогоріч реалізовує по 150 гривень, а ті, що вищі, – дорожче.

photo_2021-12-27_00-29-21
photo_2021-12-27_00-29-22
photo_2021-12-27_00-29-22-2

Тетяна Івашкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *