Працівники «Черкасиводоканал» обіцяють страйк

Серед працівників комунального підприємства «Черкасиводоканал» назріває смута. Вони підозрюють, що через своє прагнення залишити на посаді колишнього директора, їх залишать без зарплати . Відтак, обіцяють страйкувати, якщо її не отримають.

Про це повідомив сайт КП «Черкасиводоканал».

«З 1 січня на КП «Черкасиводоканал» відсутній керівник і не призначений виконувач його обов’язків. Відповідно до сьогодні не підписуються договори, накази, розпорядження та не проводяться платежі, зокрема, за електроенергію, реагенти, паливо для спецтранспорту тощо.Крім того працівники підприємства ризикують на Різдво залишитися без заробітної плати. Колектив КП «Черкасиводоканал» запросив адміністрацію, головного бухгалтера та юрисконсульта підприємства для надання пояснень. Зустріч була проведена зранку 6 січня, відповідно до колективного договору, в день виплати заробітної плати. У працівників склалась думка, що зазначена проблема виникла через або банальну халатність, або з метою підставити міського голову Анатолія Бондаренка, або це помста колективу за підтримку Сергія Овчаренка. Вирішено, у разі не виплати вчасно заробітної плати звернутися до інспекції з праці та до прокуратури про порушення прав працівників підприємства та оголосити безстроковий страйк», – йдеться у тексті.

Тим часом, через кілька годин після зборів колективу, на сайті підприємства з’явилось повідомлення, що від сьогодні – 6 січня КП «Черкасиводоканал» отримало Розпорядження міського голови «Про погодження виконання обов’язків директора комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради Лісковець С.В.».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *